KRONIKER OPLEVELSE, KØBENHAVN - HALLOWEEN I TIVOLI MED FROKOST

31okt11:3015:30KRONIKER OPLEVELSE, KØBENHAVN - HALLOWEEN I TIVOLI MED FROKOSTSøndag den 31. okt. 2021 kl. 11:30-15:30

Begivenhedsdetaljer

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerOplevelser. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her. Da vi fortsat skal passe godt på hinanden til vores arrangementer bedes alle have deres coronapas opdateret, men det har de fleste nok også godt styr på efterhånden.

Har du lyst til en (rolig) spadseretur i Tivoli’s smukke have for at mærke halloween-stemningen og spise en dejlig frokost i selskab med andre kronikere? 🙂
Så er det nu, du skal tilmelde dig dette event!

Vi har fået tildelt en pulje penge til events for København og derfor kan vi tilbyde jer en skøn dag med indgang til Tivoli inkl. frokost og 1 øl/vand til maden.
Tanken er, at vi går en lille tur i den smukke have, inden vi får en frokost og lidt at drikke. Efter frokost kan vi gå og videre i haven, spise en is eller hvad vi ellers har lyst til. Der er ingen fastlagt plan andet end hygge og gode samtaler 🙂

Vi mødes foran hovedindgangen ved Tivoli kl. 11.30 og går samlet ind i haven. Sluttidspunktet kan variere alt efter stemning og er derfor blot vejledende. Man kan altid smutte tidligere, hvis kronikerkroppen har det svært eller blive længere, hvis lysten er der. Entreen til Tivoli er betalt efter indgang og man er velkommen til at blive, så længe man har lyst.
Turpas ikke er inkluderet i prisen for eventet.

OBS! Der kan tages højde for både laktose -og gluten allergi/intolerance. Såfremt du har spørgsmål hertil kontakt da venligst anja@kroniske.dk. Det skal meldes senest 5 dage før eventet af hensyn til spisestedet, hvis vi skal være sikre på at imødekomme særlige behov.

Ved afbud på dagen kontakt da Anja på 61660205 hurtigst muligt.

DIN pris for deltagelse i eventet inkl. indgang til Tivoli, frokost og drikkevarer til frokost er KUN 95kr. i stedet for 400kr.

Vær’ opmærksom på skift til vintertid denne dag 🙂

Vi ses til en skøn dag i Tivoli!

Kroniker-kram fra Anja

KI har fået en pose penge fra puljen “1000 nye fællesskaber mod ensomhed” som gør, at vi kan tilbyde fede events med kun en lille egenbetaling. Støtten gives kun til events afholdt i 2021, så skynd dig at tilmelde dig.Som medlem af KI kan du deltage for kun 95 kr. (normalpris 400 kr. pr. deltager)

— VIGTIGT —

  • Sidste frist for tilmelding er 30. OKT. 2021
  • Oplevelsen koster 95 kr.
  • Vi mødes ved hovedindgangen til Tivoli

NB: Hvis du har behov for en ledsager til eventet, kontakt da venligst Camilla på camilla@kroniske.dk 

SÅDAN TILMELDER DU DIG:
  1. Tryk på “JA” nederst på denne begivenhed.
  2. Betal for din deltagelse via MobilePay nr. 998830. Husk at skrive i kommentar, hvilket event du ønsker at tilmelde dig (fx Odense biograf)
  3. Du er først endelig tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse på mail, om at vi har modtaget din betaling.
  4. Ved afbud betales pengene kun tilbage, hvis du melder afbud INDEN sidste tilmeldingsfrist. 
  5. Ved afbud skal du sende en mail til camilla@kroniske.dk

Tid

(Søndag) 11:30 - 15:30

Lokation

Login required to see the information Login

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *