Bliv en del af fællesskabet allerede i dag.

BLIV MEDLEM

Bliv medlem - og mærk fællesskabet!

Kroniske Influencers er for os voksne med en fysisk kronisk lidelse. Vores primært målgrupper er 25 – 50 år, men alle voksne er velkommen. 
Som medlem har du mulighed for at deltage i ALLE vores events. De fleste er gratis, men større events som fx. KronikerFest er der en mindre egenbetaling til. Har du spørgsmål til dit medlemskab, er du altid velkommen til at sende os en mail. Medlemskab i 2020 er gratis
!

Hvis du vil støtte så mobilepay til 998830

Hvis du vil støtte vores arbejde kan du overføre lige hvad du vil med mobilepay eller via bankoverførsel.

Vi bliver kiste glade, når vi modtager en donation – lige meget om det er en enkelt mønt eller hele din formue. Vores arbejde for kronikere er drøn vigtigt, og hver en krone tæller.

Bliv medlem

Det med småt…
Medlemskontingent i 2020 er sat til 0 kr. Kontigent fastsættes på den årlige generalforsamling. Når du melder dig ind i Kroniske Influeners, har vi brug for lidt data om dig, og den data passer vi rigtig godt på! Vi behandler dine data efter gældende lovgivning, og videregiver ikke dine personlige oplysninger til  3. part uden særskilt samtykke fra dig.  Dine oplysninger opbevares i vores medlemsystem indtil den dag, du melder dig ud af foreningen. Når du melder dig ud, sletter vi alle data vi har på dig. Du melder dig ud ved at sende en mail til hej@kroniske.dk.  HUSK at oplyse den mailadresse, du benyttede til oprettelse. Vores vedtægter kan du læse her.

Referater fra bestyrelsesmøder kan du læse her, og referatet fra ekstraordinær generalforsamling 16/9-20 kan læses her

X
X