Apopro

ApoPro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer. Hos ApoPro har du som bruger adgang til direkte rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter. Vi tilbyder en målrettet rådgivning gennem chat, over telefonen eller videosamtaler, der i forhold til det traditionelle apotek giver større mulighed for at være personlig og privat på samme tid.

Vi dækker et langt større område end fysiske apoteker, fordi vi bringer rådgivningen hjem i stuerne til dig, når du har brug for det. Dertil leverer vi direkte til døren, så du aldrig er afhængig af at skulle møde fysisk op på apoteket. Al medicin købt og bestilt gennem ApoPro bliver desuden kontrolleret og pakket af ApoPro Online Apotek. Udover medicin har vi også et stort udvalg at kosttilskud og hudpleje, og fører nogle af Danmarks største brands.

 

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden Kron10 får du 10% rabat og gratis fragt. Rabatten gælder dog ikke medicin, medicinsk udstyr samt modermælkserstatning. For at få fri fragt, skal du have noget i kurven som ikke er medicin, medicinsk udstyr samt modermælkserstatning. Rabatkoden virker ikke under Black Friday, fødselsdag og andre store kampagner.

Gå til hjemmeside

Billig-fitness.dk

Billig-fitness.dk er stedet du går hen uanset hvad du mangler af fitness- og træningsgrej. De har et mål om at levere den bedst mulige kvalitet, til den skarpeste pris. God kundeservice er derudover altid i højsædet, hvilket også ses på deres næsten 10.000 gode trustpilot-anmeldelser! De fører et bredt sortiment af varer inden for både fitnessudstyr, kosttilskud og træningstøj, så der er lidt til enhver smag.

Alle varer er der 365 dages returret på, og alt leveres med dag til dag levering. Derudover får du gratis fragt over 599 kr.

Din mulighed for rabat:

Med koden KRONISKE15 får du 15% rabat på hele sortimentet hos billig-fitness.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Gå til shoppen: www.billig-fitness.dk

GoMentor

GoMentor er Nordens største platform for online terapi og coaching med over 500 tilknyttede psykologer, terapeuter og coaches. GoMentor har hjulpet mere end 90.000 personer med udfordringer relateret til bl.a. livskriser, angst, depression, stress, parforhold eller familierelationer. Med GoMentor 24/7 får du professionel hjælp, og en du kan skrive eller afholde videosamtaler med, via en sikker og brugervenlig platform, og når det passer dig. Du udfylder blot lidt information om dig selv og din situation, hvorefter vi enten hjælper dig med at blive matchet med den rette hjælp, eller du vælger nemt selv din ønskede psykolog, terapeut eller coach fra oversigten. Herefter starter forløbet, og du er garanteret svar alle hverdage indenfor 24 timer.

GoMentor 24/7 – kort fortalt:

 • Skriv fortroligt med en psykolog, terapeut eller coach når det passer dig
 • Afhold sikre videosamtaler online eller via app
 • 40-60% billigere end traditionel terapi og coaching

 

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden “Kroniske” får du 15% rabat på alle GoMentor 24/7 abonnementer og på hele forløbet ved eventuel forlængelse af perioden. Koden skal tastes i rabatkodefeltet ved tilmelding.

Læs mere om GoMentor 24/7 her

RaskRask

Få professionel massage, træning eller yoga i dit hjem. Hos RaskRask får du velvære på dine vilkår, og når det passer i din hverdag. RaskRask har ingen klinikker, men bygger i stedet på et deleøkonomisk koncept, hvor du stiller lokale, lagen og håndklæde til rådighed. På den måde holdes omkostningerne nede, så du sparer tid, penge og rejsebesvær.

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden Kron12 opnår du 12% på alle ydelser (Gælder ikke klippekort og gavekort) Du booker via hjemmesiden, og til sidst taster du koden sammen med navn, e-mail og telefonnummer.

Gå til hjemmesiden

SeniorShop

Hos SeniorShop finder du mere end 1500 forskellige hjælpemidler til konkurrencedygtige priser. Alt fra smarte køkkenredskaber til rollatorer, som hjælper dig i hverdagen, og giver dig en større frihed. Her kan du altid få personlig vejledning og information om hjælpemidler.

Din medlemsrabat:

Du kan få 10% på køb af produkter med koden KRONIKER10. Aftalen gælder ikke produkterne: hvilestole, senge, elektronik, udlejning og allerede nedsatte varer.

Rabatkoden kan selvfølgelig også benyttes i SeniorShops fysiske butik på Søborg Hovedgade 44 i Søborg, hvor du kan se størstedelen af sortimentet på tæt hold og få personlig vejledning.

Gå til shoppen

Nextory

Nextory er en online streaming service, hvor du får adgang til over 160.000 populære lydbøger og e-bøger. Til de yngre læsere er der også en Lyt & Læs funktion, som gør det muligt at sidde og kigge med i en bog mens at den bliver læst højt. I gennem Nextory får du adgang til et solidt bibliotek af bøger og forfattere. Du får ubegrænset adgang til de mest populære titler inden for genrer som krimier, romantik, fantasy og lydbøger til børn direkte på mobilen. I appen er der også toplister og bogtips hvor man kan finde inspiration.

Din medlemsfordel:

Som medlem af Kroniske Influencers kan du prøve Nextory i hele 7 uger – helt gratis og uden binding. Efter prøveperioden på de 7 uger, kan du fortsætte med at lytte ubegrænset fra kun 99 kr./måned. Ønsker du ikke at fortsætte efter din prøveperiode, skal du huske at opsige dit abonnement.

Sådan gør du
1. Gå ind på linket: nextory.dk/kroniske
2. Log på, indtast kode kroniske og udfyld dine oplysninger
3. Download Nextory til din smartphone eller tablet

Lær med hjertet

Puk Hyllested Hansen er indehaver af Lær med hjertet, hvor hun tilbyder stressreducerende meditationsforløb – både fysisk og online. Hun laver workshops, hvor hun kombinerer det effektive værktøj fra positiv psykologi – taknemmelighedsdagbogen – med kreativitet og flow. Desuden arbejder hun med personlig udvikling i længere mentorforløb.

Hendes baggrund er bl.a. en uddannelse som certificeret Life and Mindfulness Educator. Det er en treårig uddannelse i mindfulness, kropsbevidsthed, yoga og meditation. Puk er desuden uddannet inden for craft-psykologi, der er læren om, hvordan håndværk og håndarbejde kan virke trivsels- og sundhedsfremmende. Hun har 20 års erfaring i formidling og relationsarbejde og har til daglig base i Næstved, men en stor del af hendes forløb og workshops foregår online, så du kan være med uanset hvor i landet, du befinder dig.

Din medlemsrabat:

Som medlem af Kroniske Influencers får du 15% rabat på
Meditationsforløb (mulighed for individuelt forløb eller gruppeforløb via Zoom)

 • 1:1 forløb
 • 8 ugers individuelt mentorforløb SOUL JOURNAL
 • Workshops
 • Kits (undtagen papirpakker)

Brug koden Medlemafkroniske20 og få 15% rabat.

Læs mere om mulighederne

Simple Feast

Simple Feast kæmper hver dag for at gøre verden til et bedre, grønnere og mere bæredygtigt sted at være. Med afsæt i vores nemme, plantebaserede måltidsløsninger med masser af smag for både børnefamilier og eventyrlystne voksne ønsker vi at inspirere alle til at spise mere klimavenligt.

Alle vores råvarer er økologiske, og menuerne udvikles altid med udgangspunkt i sæsonens friske grøntsager. Med ombord har vi en række af landets allerbedste kokke, som er eksperter i at få mange forskellige smagsnuancer ind i grøntsags-universet. Alle vores retter leveres til din dør i bæredygtig emballage.

Din medlemsrabat:

Du kan vælge mellem to ugentlige måltidskasser – Family Feast og Season Feast, bestående af 3 plantebaserede retter klar til at servere på kun 10 min.
For at få rabatten på 10% skal du blot indløse rabatkoden KRONIKER10 når du opretter et abonnement.

Gå til bestilling

Skjold Burne

Skjold Burne har siden 1928 forhandlet kvalitetsvine til gode priser. I dag har vi butikker over hele landet – samt en døgnåben webshop – hvorfra der sælges både rødvin, hvidvin, champagne, cava, dessertvin, mousserende vin, portvin og spiritus af høj kvalitet til attraktive priser.

Der er mange fordele når du handler hos Skjold Burne:

 • Vi giver dig fri fragt allerede ved køb for 500 kr
 • Afhent GRATIS hos din lokale Skjold Burne forhandler
 • Hurtig levering lige til døren på kun 1-2 hverdage
 • 30 dages fri returret

Din medlemsrabat:

Med koden SBKS10 får du 10% rabat på alt i webshoppen, også i forvejen nedsatte varer. Vær opmærksom på at rabatkode-feltet skal “foldes ud” i checkout-flowet for at blive synligt.

www.skjold-burne.dk

Stomisten

Dit selvværd er fundamentet for dine tanker, følelser, adfærd og dermed din livsglæde. Der kan være mange årsager til, at du har et dårligt eller lavt selvværd og det kan have mange og store konsekvenser for dit liv. Heldigvis er det muligt at ændre på din tilstand, at få bygget et stærkt selvværd op og dermed øge din livsglæde! Netop den transformation og selvudvikling har jeg selv været igennem, så jeg ved, hvad der skal til for at realisere det.

Min mission er at skabe samme forandring i andres liv, som jeg i dag gør gennem coaching og mit forløb ”Selvværd og livsglæde”, hvor jeg tager mine klienter med på deres livs rejse.

Din mulighed for rabat:

Som medlem af Kroniske Influencers får du:

 • Gratis afklaringssamtale
 • 20% rabat på alle 1:1 coachingforløb
 • 20% rabat på sessioner
 • 20% rabat på workshops

Du kan booke din gratis afklaringssamtale her
Eller kontakte Nicolaj på mail nicolaj@stomisten.dk eller telefon 28159608.
Du kan også læse mere her: www.stomisten.dk

Happy Helper

Happy Helper giver dig Danmarks nemmeste måde at booke rengøring på. Over 28.500+ danske familier har allerede brugt Happy Helper, der på få år har taget Danmark med storm med over 250.000 rengøringer.

Det tager faktisk kun et par minutter at booke en Happy Helper. Du indtaster blot den dato du har brug for rengøring til, din boligs antal m2 og dit postnummer. Herefter har du mulighed for at booke en af vores kvalificerede, søde og smilende rengøringsassistenter, eller som vi kalder dem: “Helpers”. Alt du behøver for at bestille, er en computer eller en Smartphone.

Din medlemsrabat:

Ved brug af koden “Kronisklove” får du 250 kr. Beløbet indsættes som point på din Happy Helper profil og bliver automatisk fratrukket dit servicegebyr løbende indtil alle point er brugt. Gælder kun for nye kunder. Koden kan ikke kombineres med andre medlemsrabatter.
Book rengøring her: www.happyhelper.dk

X
X