Apopro

ApoPro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer. Hos ApoPro har du som bruger adgang til direkte rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter. Vi tilbyder en målrettet rådgivning gennem chat, over telefonen eller videosamtaler, der i forhold til det traditionelle apotek giver større mulighed for at være personlig og privat på samme tid.

Vi dækker et langt større område end fysiske apoteker, fordi vi bringer rådgivningen hjem i stuerne til dig, når du har brug for det. Dertil leverer vi direkte til døren, så du aldrig er afhængig af at skulle møde fysisk op på apoteket. Al medicin købt og bestilt gennem ApoPro bliver desuden kontrolleret og pakket af ApoPro Online Apotek. Udover medicin har vi også et stort udvalg at kosttilskud og hudpleje, og fører nogle af Danmarks største brands.

 

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden Kron10 får du 10% rabat og gratis fragt. Rabatten gælder dog ikke medicin, medicinsk udstyr samt modermælkserstatning. For at få fri fragt, skal du have noget i kurven som ikke er medicin, medicinsk udstyr samt modermælkserstatning. Rabatkoden virker ikke under Black Friday, fødselsdag og andre store kampagner.

Gå til hjemmeside

Billig-fitness.dk

Billig-fitness.dk er stedet du går hen uanset hvad du mangler af fitness- og træningsgrej. De har et mål om at levere den bedst mulige kvalitet, til den skarpeste pris. God kundeservice er derudover altid i højsædet, hvilket også ses på deres næsten 10.000 gode trustpilot-anmeldelser! De fører et bredt sortiment af varer inden for både fitnessudstyr, kosttilskud og træningstøj, så der er lidt til enhver smag.

Alle varer er der 365 dages returret på, og alt leveres med dag til dag levering. Derudover får du gratis fragt over 599 kr.

Din mulighed for rabat:

Med koden KRONISKE15 får du 15% rabat på hele sortimentet hos billig-fitness.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Gå til shoppen: www.billig-fitness.dk

GoMentor

GoMentor er Nordens største platform for online terapi og coaching med over 500 tilknyttede psykologer, terapeuter og coaches. GoMentor har hjulpet mere end 90.000 personer med udfordringer relateret til bl.a. livskriser, angst, depression, stress, parforhold eller familierelationer. Med GoMentor 24/7 får du professionel hjælp, og en du kan skrive eller afholde videosamtaler med, via en sikker og brugervenlig platform, og når det passer dig. Du udfylder blot lidt information om dig selv og din situation, hvorefter vi enten hjælper dig med at blive matchet med den rette hjælp, eller du vælger nemt selv din ønskede psykolog, terapeut eller coach fra oversigten. Herefter starter forløbet, og du er garanteret svar alle hverdage indenfor 24 timer.

GoMentor 24/7 – kort fortalt:

 • Skriv fortroligt med en psykolog, terapeut eller coach når det passer dig
 • Afhold sikre videosamtaler online eller via app
 • 40-60% billigere end traditionel terapi og coaching

 

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden “Kroniske” får du 15% rabat på alle GoMentor 24/7 abonnementer og på hele forløbet ved eventuel forlængelse af perioden. Koden skal tastes i rabatkodefeltet ved tilmelding.

Læs mere om GoMentor 24/7 her

RaskRask

Få professionel massage, træning eller yoga i dit hjem. Hos RaskRask får du velvære på dine vilkår, og når det passer i din hverdag. RaskRask har ingen klinikker, men bygger i stedet på et deleøkonomisk koncept, hvor du stiller lokale, lagen og håndklæde til rådighed. På den måde holdes omkostningerne nede, så du sparer tid, penge og rejsebesvær.

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden Kron12 opnår du 12% på alle ydelser (Gælder ikke klippekort og gavekort) Du booker via hjemmesiden, og til sidst taster du koden sammen med navn, e-mail og telefonnummer.

Gå til hjemmesiden

SeniorShop

Hos SeniorShop finder du mere end 1500 forskellige hjælpemidler til konkurrencedygtige priser. Alt fra smarte køkkenredskaber til rollatorer, som hjælper dig i hverdagen, og giver dig en større frihed. Her kan du altid få personlig vejledning og information om hjælpemidler.

Din medlemsrabat:

Du kan få 10% på køb af produkter med koden KRONIKER10. Aftalen gælder ikke produkterne: hvilestole, senge, elektronik, udlejning og allerede nedsatte varer.

Rabatkoden kan selvfølgelig også benyttes i SeniorShops fysiske butik på Søborg Hovedgade 44 i Søborg, hvor du kan se størstedelen af sortimentet på tæt hold og få personlig vejledning.

Gå til shoppen

Lær med hjertet

Puk Hyllested Hansen er indehaver af Lær med hjertet, hvor hun tilbyder stressreducerende meditationsforløb – både fysisk og online. Hun laver workshops, hvor hun kombinerer det effektive værktøj fra positiv psykologi – taknemmelighedsdagbogen – med kreativitet og flow. Desuden arbejder hun med personlig udvikling i længere mentorforløb.

Hendes baggrund er bl.a. en uddannelse som certificeret Life and Mindfulness Educator. Det er en treårig uddannelse i mindfulness, kropsbevidsthed, yoga og meditation. Puk er desuden uddannet inden for craft-psykologi, der er læren om, hvordan håndværk og håndarbejde kan virke trivsels- og sundhedsfremmende. Hun har 20 års erfaring i formidling og relationsarbejde og har til daglig base i Næstved, men en stor del af hendes forløb og workshops foregår online, så du kan være med uanset hvor i landet, du befinder dig.

Din medlemsrabat:

Som medlem af Kroniske Influencers får du 15% rabat på
Meditationsforløb (mulighed for individuelt forløb eller gruppeforløb via Zoom)

 • 1:1 forløb
 • 8 ugers individuelt mentorforløb SOUL JOURNAL
 • Workshops
 • Kits (undtagen papirpakker)

Brug koden Medlemafkroniske20 og få 15% rabat.

Læs mere om mulighederne

Seniorpleje.dk

Seniorpleje er en ny og meget moderne online webshop, hvor du nemt og helt enkelt kan købe et hav af forskellige slags hjælpemidler.
Hos os er du som kunde altid i fokus, og vi har, som den eneste webshop i Danmark med salg af hjælpemidler, en sygeplejerske ved roret.

Hos Seniorpleje arbejder vi på altid at have gode priser, men vigtigst af alt, så vil vi have de bedste varer og den bedste sundhedsfaglige rådgivning, så du kan føle dig i trygge hænder.
Vi forhandler både traditionelle hjælpemidler, som rollatorer, badebænke og kørestole, men netop fordi vi kan tilbyde eksklusiv og personlig sundhedsfaglig rådgivning, har vi valgt et lidt anderledes fokus:
LIVSKVALITET OG SMERTELINDRING.

Vi kan udover traditionelle hjælpemidler, tilbyde et stort udvalg af forskellige typer trykaflastende puder, lammeskindsstøvler, vekseltryksmadrasser og fantastiske tyngdedyner

Din medlemsrabat:

Du kan få 12% på køb af produkter med koden KRONIKER12. Rabataftalen på de 12% gælder samtlige varer på webshoppen, også i forvejen nedsatte varer.
Bor du i ca. 1 times køreafstand fra Trekantsområdet, kan du efter aftale med Ditte, booke hende til hjemmebesøg, hvis du har brug for fremvisning af hjælpemidler eller behov for ”Fremtidssikring af dit hjem”.
Gå til hjemmeside: www.seniorpleje.dk

Simple Feast

Simple Feast kæmper hver dag for at gøre verden til et bedre, grønnere og mere bæredygtigt sted at være. Med afsæt i vores nemme, plantebaserede måltidsløsninger med masser af smag for både børnefamilier og eventyrlystne voksne ønsker vi at inspirere alle til at spise mere klimavenligt.

Alle vores råvarer er økologiske, og menuerne udvikles altid med udgangspunkt i sæsonens friske grøntsager. Med ombord har vi en række af landets allerbedste kokke, som er eksperter i at få mange forskellige smagsnuancer ind i grøntsags-universet. Alle vores retter leveres til din dør i bæredygtig emballage.

Din medlemsrabat:

Du kan vælge mellem to ugentlige måltidskasser – Family Feast og Season Feast, bestående af 3 plantebaserede retter klar til at servere på kun 10 min.
For at få rabatten på 10% skal du blot indløse rabatkoden KRONIKER10 når du opretter et abonnement.

Gå til bestilling

Skjold Burne

Skjold Burne har siden 1928 forhandlet kvalitetsvine til gode priser. I dag har vi butikker over hele landet – samt en døgnåben webshop – hvorfra der sælges både rødvin, hvidvin, champagne, cava, dessertvin, mousserende vin, portvin og spiritus af høj kvalitet til attraktive priser.

Der er mange fordele når du handler hos Skjold Burne:

 • Vi giver dig fri fragt allerede ved køb for 500 kr
 • Afhent GRATIS hos din lokale Skjold Burne forhandler
 • Hurtig levering lige til døren på kun 1-2 hverdage
 • 30 dages fri returret

Din medlemsrabat:

Med koden SBKS10 får du 10% rabat på alt i webshoppen, også i forvejen nedsatte varer. Vær opmærksom på at rabatkode-feltet skal “foldes ud” i checkout-flowet for at blive synligt.

www.skjold-burne.dk

Stomisten

Dit selvværd er fundamentet for dine tanker, følelser, adfærd og dermed din livsglæde. Der kan være mange årsager til, at du har et dårligt eller lavt selvværd og det kan have mange og store konsekvenser for dit liv. Heldigvis er det muligt at ændre på din tilstand, at få bygget et stærkt selvværd op og dermed øge din livsglæde! Netop den transformation og selvudvikling har jeg selv været igennem, så jeg ved, hvad der skal til for at realisere det.

Min mission er at skabe samme forandring i andres liv, som jeg i dag gør gennem coaching og mit forløb ”Selvværd og livsglæde”, hvor jeg tager mine klienter med på deres livs rejse.

Din mulighed for rabat:

Som medlem af Kroniske Influencers får du:

 • Gratis afklaringssamtale
 • 20% rabat på alle 1:1 coachingforløb
 • 20% rabat på sessioner
 • 20% rabat på workshops

Du kan booke din gratis afklaringssamtale her
Eller kontakte Nicolaj på mail nicolaj@stomisten.dk eller telefon 28159608.
Du kan også læse mere her: www.stomisten.dk

Happy Helper

Happy Helper giver dig Danmarks nemmeste måde at booke rengøring på. Over 28.500+ danske familier har allerede brugt Happy Helper, der på få år har taget Danmark med storm med over 250.000 rengøringer.

Det tager faktisk kun et par minutter at booke en Happy Helper. Du indtaster blot den dato du har brug for rengøring til, din boligs antal m2 og dit postnummer. Herefter har du mulighed for at booke en af vores kvalificerede, søde og smilende rengøringsassistenter, eller som vi kalder dem: “Helpers”. Alt du behøver for at bestille, er en computer eller en Smartphone.

Din medlemsrabat:

Ved brug af koden “Kronisklove” får du 250 kr. Beløbet indsættes som point på din Happy Helper profil og bliver automatisk fratrukket dit servicegebyr løbende indtil alle point er brugt. Gælder kun for nye kunder. Koden kan ikke kombineres med andre medlemsrabatter.
Book rengøring her: www.happyhelper.dk

Skinpop.dk

Skinpop er en dansk webshop, der forhandler håndplukkede koreanske hudplejeprodukter,
makeup og accessories. Vi har et stort udvalg af veganske brands samt hudpleje uden tilsat
parfume.

Vi forhandler kendte og elskede mærker som: Yadah, Holika Holika, A’pieu, Bonajour, Frudia, 
CosRX, Benton, Mizon, IUNIK, KEEP COOL, Hanskin med flere. 

Vi tilbyder altid gratis individuel produktvejledning og vedlægger små produktprøver, så du kan 
finde din nye favorit. Din ordre vil blive afsendt samme dag, hvis der bestilles inden kl. 16 og vi sender med Bring, GLS eller Postnord.

Følg os på Instagram og Facebook for at få de seneste tilbud, tips og tricks og vær med i vores 
sjove giveaways.

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden KRONISKSMUK får du 10% rabat på dit køb og en gratis assorteret sheetmaske. Rabatten gælder ikke allerede nedsatte varer.

www.skinpop.dk

HEMPHILIA

HEMPHILIA er en certificeret økologisk og vegansk cosmedical serie af plejeprodukter, der indeholder højt koncentrerede doser af CBD og hampolie. HEMPHILIA er udviklet af erfarne specialister inden for skønhedspleje med 30 års erfaring.

Det naturlige stof, CBD, har nemlig en lindrende effekt på muskel- og ledsmerter som for eksempel slidgigt. Der er mange unikke grunde og medicinske fordele ved at bruge en CBD-creme eller gel. CBD har også anti-inflammatoriske egenskaber og kan anvendes lokalt på kroppen mod betændelseslignende reaktioner i dit immunforsvar, som muskel- og ledsmerter samt slidgigt. Det virker beroligende og øjeblikkeligt lindrende på den berørte del af kroppen.

CBD er en særdeles effektiv antioxidant, der med sine stærke antiinflammatoriske egenskaber gør den til en værdifuld ingrediens i skønhedsprodukter. CBD gavner lige præcis der, hvor der er brug for det. Uanset om du har udfordringer med tør- eller fedtet hud og hår, acne, psoriasis, eksem, solskoldning, irriteret hovedbund eller andre relaterede problemer.

Produkterne er kun fremstillet af rene, helt økologiske råmaterialer og har derfor ingen bivirkninger på dig og din krop.

HEMPHILIA er bæredygtigt for dig og vores klode. Hele virksomhedens eksistensgrundlag er baseret på en filosofi, der tilstræber en sundere og mere miljøvenlig livsstil i en verden, hvor mennesker ofte er kommet meget langt væk fra deres sameksistens med naturen.

Din medlemsrabat:

Få 15 % på webshoppen ved brug af koden Kroniske15 ved betaling i kassen. 

Gå til shoppen: www.hemphilia.dk

OSLO SKIN LAB

The Solution™ Beauty Collagen er et kollagenpulver, helt uden smag, som nemt kan blandes i mad eller drikke. Kollagenpulveret i The Solution™ er et unikt patenteret kollagen, som i solide studier har vist sig at have følgende dokumenterede effekt:
● Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden
● Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer
● Bidrager til at reducere appelsinhud

En pakke The Solution™ kollagenpulver består af 28 dagsdoser á 2.5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Kollagenpulveret har en neutral smag og kan blandes i valgfri drikkelse eller mad. Indeholder kun 100% hydrolyseret kollagen.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides, og giver ikke øget effekt. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og bør ikke erstatte medicin. Ved graviditet, amning eller brug af receptpligtige lægemidler bør egen læge informeres om brugen af kosttilskud.

Din medlemsrabat:

Med rabatkoden WITHLOVE får du 60% rabat på din første pakke The Solution, som derfor kun koster 199 kr. Dette gælder kun ved bestilling af produktet på medlemsskab (modsat enkeltkøb). Efterfølgende pakke får man altid 30% rabat på som medlem. Rabatten udregnes fra enkeltkøbsprisen som er 498 kr. I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug.

Bestiller du på medlemskab, modtager du hver måned en ny pakke til 349,- med gratis fragt, ingen medlemskabsgebyrer og fuld returret. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges ved at kontakte vores kundeservice. Vores holdning er nemlig, at det bør være lige så let at melde sig fra, som det er at melde sig til.
Gå til hjemmesiden: www.osloskinlab.dk

RESHOPPIT.DK

reshoppit.dk er den fysiske udgave af online “Ting-til-salg” sider. Altså en stor markedsplads, hvor du lejer en stand og får solgt dine ejendele – bare langt nemmere.

Her slipper du nemlig for at bruge tid på at tage billeder af dine brugte ejendele for derefter at oprette annoncer på nettet, følge op på diverse spørgsmål og forsendelser i alle afskygninger og prislejer.

Hos reshoppit.dk får private sælgere mulighed for at sætte varer på forskellige typer udstillingsstande. Køberne kan meget let og overskueligt både se og føle på alle de skønne ting – inden de køber. Du lejer blot en reol stand med hylder, bøjleplads og bøjler, sætter dine ting op, og så sælger vi dem for dig.

Du finder vores butikker i Odense, Vejle, Horsens og Herning.

Find os gerne på Instagram under @reshoppitodense, @reshoppitvejle, @reshoppithorsens og @reshoppitherning.

Din medlemsrabat:

Ved køb af 4 ugers sammenhængende standleje i én af butikkerne, får du oveni 5 gratis dages standleje ved at nævne ’’KRONISKE INFLUENCERS’’ ved betaling af standlejen.
Tilbuddet kan benyttes flere gange, så længe man betaler for 4 ugers leje samt husker at oplyse medarbejderne om koden.
Man kan ikke indtaste koden online i forbindelse med booking, så opretter man sig igennem hjemmesiden, skal man efterfølgende oplyse personalet i butikken, hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet.

Gå til hjemmeside: www.reshoppit.dk

Life Journey Institute

Hvordan kan jeg hjælpe?

Min metode er præget af den spirituelle tilgang til livet. Hvilket betyder at alt, hvad vi gør, måden vi gør det på har en dybere mening end vi umiddelbart kan se. Det betyder ikke, at vi altid gør det mest fornuftige – men det betyder, at vi altid har nogle gode grunde til at handle, som vi gør – hvad enten det drejer sig om at beskytte os selv eller leve op til andres forventninger.

Jeg har ligesom mange andre været igennem mange forskellige udfordringer, der alle har hjulpet mig til at blive stærkere i troen på mig selv og det, jeg gør. Det hele startede med, at min ene lillebror i en meget tidlig alder begik selvmord. Det satte den åndelige verden på landkortet for mig – er der et liv efter dette liv på jorden? Jeg har været igennem en skilsmisse, har været alvorligt syg med en byld i hjernen og haft en hjerteklap, der skulle repareres. Men det giver mig stadigvæk troen på, at ”alt er lige, som det skal være”. Det er en sætning og bevidsthed, der har båret mig igennem alt.

Det lyder måske mærkeligt, men jeg ville ikke have været foruden noget af det. Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg lever, og at jeg har mod til at gøre det, der ligger mig allermest på hjerte. Det er nemlig at undervise i meditation og healing – at gøre svært tilgængeligt stof brugbart i hverdagen.

Jeg er selv gået vejen og gør det stadig. Og det er derfor jeg kan undervise og guide dig, uanset om det er 1:1 sessions, i familiegrupper og workshops.

Din medlemsrabat:

Som medlem af Kroniske Influencers kan du få 10% rabat på 1:1 sessions, alle workshops og familiehealing. Du kan kontakte mig på mail: lg@lifejourney.dk eller på tlf. 27 28 82 96.
Brug koden LJI-KI-10 for at få rabatten.
Gå til hjemmeside: www.lifejourneyinstitute.dk

Mofibo

Mofibo er Danmarks største streamingtjeneste for e- og lydbøger. Med et katalog på over 450.000 titler er der noget for enhver smag for både børn og voksne. Mofibo samarbejder med alle de største forlag og får nye bøger ind på tjenesten hver eneste dag. Lyt på farten og læs videre derhjemme, Mofibo husker nemlig, hvor du er nået til og du kan nemt skifte mellem at lytte og læse alt efter, hvad der passer dig bedst.

Medlemsfordele

Som medlem af Kroniske Influencers kan du prøve Mofibo i hele 7 uger – helt gratis og uden binding. Efter prøveperioden på de 7 uger, kan du fortsætte med at lytte ubegrænset fra kun 129 kr./måned. Ønsker du ikke at fortsætte efter din prøveperiode, skal du huske at opsige dit abonnement. Tilbuddet gælder kun nyoprettelser.

Sådan gør du

1. Gå ind på linket her
2: Tilmeld dig den gratis prøveperiode
3. Download Mofibo-appen og log ind

Tryk her for at gå til Mofibos hjemmeside

Gaia Craft

Gaia Craft er en social ansvarlig virksomhed,
der laver bæredygtige hæve-sænkeborde i dansk design.
Vores hæve-sænkeborde bruger ikke strøm, er lette at transportere,
og så kan du – modsat et almindeligt hæve-sænkebord –
få adskilt tastatur, mus og skærm, så du får din skærm op i øjenhøjde.
På den måde undgår du belastningsskader.

Din medlemsrabat:
Med koden kroniskkærlighed30 får du 30% rabat på hele Gaia Crafts sortiment.

Du kan se de smukke hævesænkeborde ved at trykke her: www.gaiacraft.dk

 

byTHERS

Hos byTHERS er vores fornemmeste opgave at give dig kvalitetsprodukter for alle pengene. Det skal være en fornøjelse og en fryd for øjet at have vores puder stående i din sofa, liggende på sengen eller som pynt i din yndlingsstol. Vi producerer på vores egen lille systue i Glostrup, så uanset om du er på udkig efter nye pyntepuder til stuen, hynder til entreen eller en madras på specielle mål til alkoven, kan vi klare det.

 

Vi vejleder gerne og sender altid gratis farveprøver, hvis du vil se farverne, inden du bestiller. Farveprøver kan du bestille på www.bythers.dk og vejledning kan du altid få på info@bythers.dk.

 

Din medlemsrabat

Som medlem af Kroniske Influencers får du 20% rabat på produkterne i vores sortiment og 10% rabat på specialbestillinger. Specialbestillinger er for eksempel puder og madrasser på specielle mål. Brug koden “KRONISKE” når du bestiller på hjemmesiden eller oplys at du er medlem, når du laver en specialbestilling.

 

Se udvalget og læs mere om byTHERS på www.bythers.dk

 

Anodyne

Hos Anodyne® finder du et udvalg af produkter til forbedring af kropsholdningen, til støtte og aflastning af kroppen i hverdagen, samt til øget dagligt velvære. Anodyne er den officielle forhandler af den medicinsk registrerede holdningstrøje, Posture Shirt™, der fremmer en god kropsholdning og kan bidrage til lindring af smerter og spændinger. Derudover har vi et udvalg af andre produkter, bl.a. holdningskorrigerende skulderstøtter, lændebælte, massagepistol, knæbind, varmepuder, såler mm., som kan gøre hverdagen lettere, hvis man lider af kroniske smerter.

Anodyne har 100% tilfredshedsgaranti og 30 dages returret. Dette indebærer, at du frit kan afprøve produkterne i din hverdag, og finde ud af om de fungerer for dig. Lever de ikke op til forventningerne, sender du blot varerne retur og får pengene tilbage

Din medlemsrabat: 

Med koden Kroniske15 får du 15% rabat på hele Anodynes sortiment. Rabatten gælder på alle varer i shoppen, også i forvejen nedsatte varer. Koden kan dog ikke kombineres med andre rabatkoder. 

Se Anodynes udvalg her: www.anodyne.dk

Perozin

Perozin er en danskudviklet, naturligt smertelindrende creme. Formlen er baseret på de naturlige ingredienser ingefær, rosmarin samt pebermynte, som giver cremen en kryoterapeautisk, kølende effekt. Perozin lindrer smerter i bevægeapparatet forårsaget af eksempelvis gigt, fibromyalgi, nervebetændelse, ledsmerter uden kendt årsag, krampe, musearm, tennisalbue, hælesporer, urolige ben, forstuvninger og mange flere.
Læs mere om hvad du kan bruge Perozin til hér: https://perozin.dk/hvordan-bruges-perozin/
Produktet har en sikkerhedsvurdering på over 100 % og kan anvendes lige så ofte, du har lyst. Perozin er CE-mærket medicinsk udstyr klasse I.

 

Din medlemsrabat

Som medlem af Kroniske Influencers får du 20% rabat uanset beløb

Kan ikke kombineres med andre rabatkoder, og gælder ikke fragt.

Der er fri fragt på køb over 200,-

Brug koden “KI20” når du bestiller på hjemmesiden

Køb Perozin på perozin.dk

Kreavilla

Hos Kreavilla ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe forældre og børn til hyggelige og kreative stunder. Dette gøres nemt med en kreakasse fra Kreavilla. Kreavilla er et firma, som udvikler og producerer kreakasser. Kreakasserne indeholder alt du skal bruge til et projekt. Kasserne er udviklet i samarbejde med børn for at sikre at kassen er spændende og kreativ nok.
Vi vil op til højtider udvikle specialkasser og der vil hele tiden være udvikling og fornyelser i kasserne, så det hele tiden er spændende for jer at udforske kreakasserne med jeres børn. Rigtig god fornøjelse!

Din medlemsrabat

Som medlem af Kroniske Influencers får du 15% rabat på kreakasser

 

Brug koden “KronKrea” når du bestiller på hjemmesiden

  Besøg Kreavilla på kreavilla.dk

Ganesh by Ravn

Ganesh by Ravn er skabt til dig som ønsker en mere holistisk tilgang til dig selv, verden og dem omkring dig.

 

Hos os tilbyder vi et univers, hvor vi vil inspirere dig samt indvie dig til en mere holistisk verden med afsæt i yoga og healing samt fedtfrysning, lipolaser, CRYO- og infrarødsauna. Tilknyttet til klinikken har vi en lille butik og webshop med en relation til det holistiske univers.

Hos os er atmosfæren og aromaen afslappet, vi sætter en ære i at du går ud ad døren med forhøjet energi og ro i krop, sind og sjæl.
For at komme hos os er der ingen krav til at du tror på eller er interesseret i den holistiske eller spirituelle verden. Men vi tror på det hele menneske og på at krop, sind og sjæl er sammenhængende.

 

Yoga er en over 5000 år gammel indisk livsfilosofi, det er en guideline der giver os redskaber til at leve et sund og positivt liv. Helt konkret betyder yoga “at forene”, det at forene krop og sjæl.

 

Healing er brugen af energi til naturlig healing, f.eks. kærlighedsenergi eller universal livsenergi. Healing udøves ved at lade f.eks. kærlighedsenergien løbe gennem healerens krop og ud gennem hænderne direkte ind i en selv eller en anden.

 

Fedtfrysning er en non-invasiv og effektiv måde at fjerne det uønskede fedtvæv på. CTN’s Cryolipolysis leverer præcist kontrolleret afkøling målrettet mod fedtcellerne under huden. Under behandlinger bliver fedtcellerne krystalliseret (frosset), hvorved de ødelægges gradvist og bliver udskilt via kroppens naturlige udskillelsesprocesser igennem dit lymfesystem. Nedbrydningen af fedtcellerne forløber over flere uger og derfor kan det endelige resultat først ses efter 8-12 uger fra første behandling. Det er nødvendigt med 2-4 behandlinger af samme område. Ved små fedtdepoter vil 1 enkelt behandling være tilstrækkeligt.

 

Lipolaser er en non-invasiv slankebehandling som sikkert fjerner de stædige fedtdepoter, som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipolaser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op. Det anbefales som minimum et forløb på 10 gange, før du kan se et ordentligt resultat. Under et forløb vil du skulle have 2-3 behandlinger om ugen for at opnå de bedste resultater.

 

CRYO for hele kroppen er en kortvarig eksponering af hele kroppen for temperaturer under -110°C. En session varer i 2-3 minutter og er ikke smertefuld. Den kolde luft, der fylder CRYO-saunaen, er tør og føles varmere end at vinterbade, da den kolde luft føles mere behagelig end koldt vand. Ikke desto mindre opfatter kroppen kulde som en trussel mod overlevelse og aktiverer de stærkeste selvbeskyttelsesmekanismer, den har. Kulde helkropsterapi bruger kortvarig termisk stød til at booste kroppens indlejrede evner til selvhelbredelse, selvrestitution og selvforyngelse, som kan medføre smertereduktion, hurtigere restitution, reduktion af inflammationer, afgifter kroppen for affaldsstoffer og påvirker collagen produktionen samt mindsker appelsinhuden.

 

X°CRYO er lokalterapi lige der hvor behovet er. Ligesom CRYO er X°CRYO en kuldeeksponering. X°CRYO er en kortvarig eksponering ved en temperaturer på -60°C. En session varer i op til 5 minutter og er ikke smertefuld. X°CRYO ansigt udføres med en maske i 2 minutter. Dette giver et termisk chok og kroppen går ind og regenerer sig selv, derudover sikre endorfinerne efterfølgende for mere energi og du får et boost til immunforsvaret.

 

Infrarød sauna er varmeterapi til hele kroppen. Den infrarøde kabine sættes til 55 grader og kan maksimalt blive 66 grader varm. I en traditionel sauna er det ikke ualmindelig, at temperaturen kommer op på ca. 85°C. Den infrarøde sauna føles ikke på samme måde som en almindelig sauna, da luftfugtigheden ikke er anderledes end uden for kabinen og derfor er det meget nemmere at være i den infrarøde sauna end den almindelige. I en almindelig sauna vil du føle varmen uden på kroppen og i den infrarøde vil du mærke varmen indefra og ud. Du kommer til at svede i den infrarøde sauna, men det vil føles anderledes. Infrarød varmebehandling øger blodcirkulationen og dermed iltforsyningen til beskadiget væv. Dette har indvirkning på for eksempel kroniske ledsmerter, muskelsmerter og sportsskader. Infrarød varmebehandling fremmer afslapning og komfort og har sund indflydelse på søvnkvalitet og stress.

 

Læs meget mere på hjemmesiden www.ganeshbyravn.dk

 

Din medlemsrabat:

20 procent på webshoppen ved brug af koden “kroniske20

 

Koden kan ikke kombineres med øvrige rabatkoder eller benyttes på i forvejen nedsatte vare samt Doterra og Ombar.

Koden er også gældende ved fysisk fremmøde i butikken.

 

Behandlinger skal købes via nedenstående links for at opnå rabat:

Fastpris på 30 minutter infrarød sauna til kun 150 kroner (værdi 300kr. spar 150kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/kT8N

 

Fastpris på CRYO til kun 250 kroner (værdi 500kr. spar 250kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/kTh9

 

Fastpris på X°CRYO til kun 150 kroner (værdi 300kr. spar 150kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/knQ7

 

Fastpris på CRYO + X°CRYO til kun 300 kroner (værdi 600kr. spar 300kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/knZx

 

Fastpris på 30 minutter infrarød sauna + CRYO til kun 300 kroner (værdi 600kr. spar 300kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/klXq

 

Fastpris på 30 minutter infrarød sauna + CRYO + X°CRYO til kun 400 kroner (værdi 800kr. spar 400kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/knQM

 

Fastpris på 30 minutter infrarød sauna + X°CRYO til kun 200 kroner (værdi 400kr. spar 200kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/knZT

 

Fastpris på lipolaser til kun 400 kroner (værdi 800kr. spar 400kr.) – køb: https://ezme.io/c/xn3/WFEM

 

Fastpris på fedtfrysning:

Besøg Ganesh by Ravn på www.ganeshbyravn.dk

Float Studio

Float Studio blev etableret i 2018 af Jonas Olesen og Nikolai Flyvbjerg Kristensen med drømmen om at skabe en oase, hvor alle kan bryde med travlheden, finde ro og mærke efter.

Velvære for krop og sjæl – sådan lyder deres koncept, og det er ganske enkelt også, hvad floating og NEO er.

De benytter selv floating og NEO regelmæssigt og ved, at det kan have en fantastisk effekt på alle aspekter af ens liv, uanset hvem man er, eller hvad man laver til dagligt.

Hos Float Studio gør de det nemt for dig at tage en pause fra hverdagen i deres lille retreat.
De har formået at skabe to oaser – én i Aarhus Midtby og én i Indre København – hvor du kan lægge hverdagens stress og jag bag dig.

Begge steder kan du bruge tid på at komme tættere på dig selv og opnå en højere livskvalitet igennem en unik og personlig oplevelse.

Vi garanterer, at du vil føle dig forfrisket, afslappet og bedre tilpas efter et besøg hos Float Studio.

Floating:
Forestil dig total ro — og total vægtløshed. Du befinder dig i et sensorisk deprivationsbassin med kropstempereret saltvand (35 grader). Tankens begrænsede sanseinput og høje saltindhold skaber illusionen om, at du svæver i stilhed. Dine tanker bliver sat i bero, din krop restituerer maksimalt og du vil opleve en forøget evne til at give slip på stress og et forhøjet energiniveau.
Gør noget godt for dig selv — blot ved at give dig hen.

Floating er en åbning ind til dybere meditation fordi de reducerede sanseinput og vægtløsheden frier dig fra distraktioner og gør det nemmere at få ro i sindet. Floating giver dig mulighed for at fjerne ydre påvirkning, så du kan koncentrere dig om din indre ro og balance: Dit fokus. Du vil ikke blot opleve, at du bliver bedre til at håndtere stress. Du tænker også klarere.

Du opnår en særlig, dyb hvile ved et Float, som vasker trætheden væk. Faktisk kan en enkelt floatsession have samme effekt som 4-8 timers søvn. Når du begrænser sanseinputtet kan du genstarte din døgnrytme, fjerne jetlag og genoprette din naturlige energi. Dette gør Floating ideelt til folk med omskiftelige hverdage eller mange rejsedage.

Fordele ved floating:

Reduktion af stress, angst og depression

Personlig udvikling

Mulighed for vaneændring

Smertelindring for kroppen

Forbedring af helbredet

Hurtigere restitution og genoptræning

Epsomsalts indvirken på kroppen

Generel velvære

NEO:

Læn dig tilbage, luk øjnene og optimér hver en celle i din krop — på blot 45 minutter. NEO er en ny og banebrydende behandlingsform fra Danmark, der højner dit energiniveau og fremmer dine cellers helingsproces. Foruden mere overskud i hverdagen gør NEO det nemmere at restituere, lindrer smerter og forbedrer din søvn. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette foran NEO-maskinen, der sender struktureret vand i rotation og skaber kraftige energifelter, som vil påvirke din krop positivt. Kom i balance, genoplad og nulstil dig selv — helt naturligt.


Fysiske fordele

Færre kroniske smerter

Bedring af uhensigtsmæssige inflammatoriske tilstande i kroppen

Færre bivirkninger ved medicinindtag samt mindre behov for medicin

Mildere symptomer ved sygdom og hårde behandlingsforløb – herunder kemobehandling

Færre symptomer ved reumatologiske lidelser

Øget restitutionsevne og optimeret præstation ifm. sport

Forkorter heling og genoptræning ved akutte skader

Færre overbelastningsskader

Færre komplikationer og hurtigere heling efter operationer

Øget peakflow – KOL, astma mm.

Reducerer gener ved allergi

Forbedrer syn

 

Psykiske fordele

Reducerer stress, udbrændthed og depression

Færre symptomer ved hovedpine, piskesmæld og hjernerystelse

Hurtigere tilbagekomst til hverdagen efter sygemelding

Færre bekymrings-, katastrofe-og angsttanker

Øget mentalt overskud og klarhed

 

 

Bestilt direkte igennem vores link her og få de mest optimale priser:
https://floatstudio.dk/float-friday-kroniske-influencers