Kroniske Influencers

Vi fortæller ærlige historier, og skaber det ægte møde - der er andre som dig

Hvad er Kroniske Influencers?

Kroniske Influencers er en forening, selvom vi faktisk bedre kan lide at kalde os et fællesskab. Et fællesskab for kronikere! Vi er dem, der føler os for syge til at følge med de raske. Vores liv er på nogle områder begrænset, men vi er meget mere end vores lidelse. Vi er handlekraftige og kæmper for det gode liv. Selvom vi har brug for vores KronikerPauser, holder vi fokus på det vi kan, frem for det vi ikke kan. Vi ved det til tider kan være svært, og derfor gør vi meget ud af at inspirere hinanden og blive løftet af fællesskabet. Sygdom kan være ensomt, men vi har lært, at der sker MAGI når kronikere mødes. Vi elsker at hygge, snakke, netværke og opleve en masse fedt sammen til vores KronikerEvents. I vores fællesskab skal vi ikke overforbruge os selv, for at føle os inkluderet. For os er livet stadig en fest, præmissen er bare en anden og ofte usynlig.

Hvorfor hedder vi Kroniske Influencers? 
Jo ser du… En influencer forbinder man ofte med blogs, mode og reklame. Men definitionen af en influencer, er faktisk en person eller gruppe der influerer andre. Og det er netop det vi gør i Kroniske Influencers. I vores fællesskab er der fokus på, at vi alle kan have en positiv, givende og inspirerende indflydelse på hinanden.

Hvem står bag Kroniske Influencers?

KI opstod på baggrund af 4 kvinders egne behov for og mangel på et fællesskab. Så i november 2018 blev fællesskabet Kroniske Influencers startet af Nanna Marinussen, Zinna Lautrup, Karla Pilgaard og Søs Trier. Idéen var at skabe en slags platform og fællesskab som vi kronikere kunne ‘mødes’ på. Så var der nogen at dele, snakke og grine med, nogen at tage til julefrokost med, drikke kaffe med og sludre med – som man ikke skulle forklare sig til.

 

Kroniske Influencers landede lige ned i en lomme, hvor der i den grad var brug for platformen, og fællesskabet voksede med lynets hast. I dag drives fællesskabet af en bestyrelse og en daglig drift og et helt fantastisk team af ambassadører, som frivilligt arbejder for at skabe et fællesskab for kronikere rundt i hele landet. Vi lever alle med en kronisk lidelse, og netop dét at vi alle selv er syge, er det helt store drive for fællesskabet. 

Bliv medlem

Logo for Kroniske influencers

Meld dig ind i dag og tag til kronikerkaffe i morgen

Følg med

Logo for Kroniske influencers

Der er andre som dig
Så følg med på vores sociale medier