Vi fortæller ærlige historier, og skaber det ægte møde
- der er andre som dig

OM OS

Vi fortæller ærlige historier, og skaber det ægte møde - der er andre som dig

Kroniske Influencers er en forening, selvom vi faktisk bedre kan lide at kalde os et fællesskab. Et fællesskab for kronikere!
Vi er dem, der føler os for syge til at følge med de raske, og for raske til at definere os selv som ægte syg. 

Ja, vi er kronikere – men vi er meget mere end det. Vi er handlekraftige og kæmper for det gode liv. Vi kan som udgangspunkt det samme som de raske, men i et helt andet tempo. Selvom vi har brug for vores KronikerPauser, holder vi fokus på det vi kan, frem for det vi ikke kan. Vi ved det til tider kan være svært, og derfor gør vi meget ud af at inspirere hinanden og blive løftet af fællesskabet. Sygdom kan være ensomt, men vi har lært, at der sker MAGI når kronikere mødes. 
Vi elsker at hygge, snakke, netværke og opleve en masse fedt sammen, og vi ønsker andre kronikere at gøre det med til vores KronikerEvents. 
I vores fællesskab skal vi ikke overforbruge os selv, for at føle os inkluderet. For os er livet stadig en fest, præmissen er bare en anden og ofte usynlig.

Hvorfor hedder vi Kroniske Influencers? 
Jo ser du… En influencer forbinder man ofte med blog, mode og reklame. Men definitionen af en influencer, er faktisk en person eller gruppe der influerer andre. Og det er netop det vi gør i Kroniske Influencers. I vores fællesskab er der fokus på, at vi alle kan have en positiv, givende og inspirerende indflydelse på hinanden.

KI opstod på baggrund af vores egne behov for og mangel på et fællesskab. Så i  november 2018 oprettede vi Instagram profilen, med idéen om at skabe en slags platform og fællesskab som vi kunne ‘mødes’ på. Så var der nogen at dele, snakke og grine med, nogen at tage til julefrokost med, drikke kaffe med og sludre med – som man ikke skulle forklare sig til. “Little did we know”…. Vi landede lige ned i en lomme, hvor der i den grad var brug for platformen, og fællesskabet voksede med lynets hast. I dag har vi et fantastisk team af ambassadører rundt i landet, som frivilligt arbejder for at skabe det ægte møde til vores events. Tjek dem ud – de er skide søde. 

Nanna

30 år, Førtidspensionist 

Diagnose: Systemisk Sklerodermi, Hjertesvigt, nedsat lungefunktion

Karla

34 år, Fleksjob

Diagnose: Rygsøjlegigt, Colitis Ulcerosa, Endometriose 

Zinna

41 år, Fleksjob

Diagnose: Kroniske smerter, Modic og slidgigt

Hvem står bag Kroniske Influencers?

Vi er 3 kvinder – Nanna 30 år, Karla 34 år og Zinna 40 år – som står bag Kroniske Influencers. Alt vi gør i forbindelse med Kroniske Influencers er frivilligt arbejde. Vi lever selv med kroniske sygdomme bl.a. sklerodermi, rygsøjlegigt, colitis, slidgigt, modic forandringer og kroniske smerter. Netop dét at vi selv er syge, er vores helt store drive for fællesskabet.

X
X