WORKSHOP Taknemmelighed

25feb19:30WORKSHOP TaknemmelighedTorsdag d. 25. feb. kl. 19:30

Begivenhedsdetaljer

WORKSHOP: Taknemmelighedsdagbog m/Puk Hyllested

Som medlem af Kroniske Influencers har du nu muligheden for at deltage helt gratis i en workshop med fokus på taknemmelighed.

Taknemmelighed er en følelse, som får dig til at se muligheder frem for begrænsninger. Taknemmelighed løfter dig som menneske og skaber vækst i dit liv og i dine relationer. Vi vil arbejde med taknemmelighedsdagbogen, som er et anerkendt værktøj inden for positiv psykologi til at styrke både mental sundhed og fysisk helbred. Igennem workshoppen får du:

Viden om alle fordelene ved at praktisere taknemmelighed
Tips til hvordan du kommer i gang med din egen taknemmelighedsdagbog
Hvad kan du gøre, når det bliver svært?
Taknemmelighedsøvelse
1½ times workshop og fællesskab med andre skønne kronikere

Det vigtigste er, at du har en notesbog, en limstift og en saks klar! Og hvis du har masking tape, udklip, små billeder, tegninger, postkort, breve eller andet liggende i dine gemmer, så find det gerne frem.

Bryg dig en kop lækker kaffe eller te og hav nogle skønne snacks ved siden af – så er du klar til at lære en ny og let vej til mere glæde, bedre mentalt helbred og overskud.

Puk Hyllested Hansen har arbejdet med taknemmelighed og kreativitet i mere end 10 år. Hun er uddannet inden for craft-psykologi og mindfulness. I virksomheden lær med hjertet tilbyder hun meditationsforløb, kreative workshops og individuelle mentorforløb med fokus på personlig udvikling, trivsel og vækst.

Praktisk:
Denne workshop foregår online på Zoom, og det er derfor vigtigt du har programmet installeret og klar inden start. Vi anbefaler at du læser vores VEJLEDNING TIL ZOOM igennem inden du tilmelder dig.

Link til Zoom møde:
Efter du har tilmeldt dig får du en bekræftelse på mail. I denne mail (helt i bunden) står det link som du skal bruge for at deltage på Zoom mødet.

Tilmeld dig og glæd dig til at møde andre som dig❤️
 
 

Tid

(Torsdag) 19:30

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *