WEBINAR Bedre søvn

03maj20:00WEBINAR Bedre søvnMandag d. 3. maj kl. 20:00

Begivenhedsdetaljer

WEBINAR: Bedre søvn m/Puk Hyllested

Som medlem af Kroniske Influencers har du nu muligheden for at deltage helt gratis i et webinar med fokus på bedre søvn.

Du har sikkert prøvet at ligge og vende og dreje dig og ikke kunne falde i søvn. Du tænker din dag igennem og kommer til at tænke på det skænderi, du havde med din mand eller din mor. Du ligger og spekulerer på, hvad dagen i morgen bringer. Du kommer i tanke om, at du har glemt at skrive køkkenrulle og creme fraiche på indkøbslisten. Du kigger på uret. Der er gået 45 minutter, og du ved bare, at hvis du ikke får sovet nok, så bliver du irritabel og stresset i morgen. Men jo mere du siger til dig selv, at nu skal du altså sove, jo flere tanker kommer der op i dit hoved. Bekymringer, ting du skal huske, ord der blev sagt, begivenheder fra dagen.

På dette webinar får du mere viden om:
Hvordan du kan bruge din krop og dit åndedræt til at få en bedre søvn
Hvorfor taknemmelighed kan hjælpe dig til at sove bedre
Hvordan du blot med din bevidsthed og en notesbog kan komme i gang med at få en bedre nattesøvn allerede i aften

Lyt med fra sofaen og få Puk’s 6 bedste råd til en BEDRE SØVN!

Puk Hyllested er udannet Life and Mindfulness Educator. Hun hjælper mennesker til at skabe forbindelse mellem krop og hoved, så tankerne ikke tager overhånd. Gennem meditation og beroligelse af nervesystemet hjælper Puk sine klienter til bedre søvn, mindre stress og mentalt overskud.

Praktisk:
Dette webinar foregår online på Zoom, og det er derfor vigtigt du har programmet installeret og klar inden start. Vi anbefaler at du læser vores VEJLEDNING TIL ZOOM igennem inden du tilmelder dig. Webinaret tager ca. 30-40 min. Når du tilmelder dig denne webinar vil du også få tilbuddet om at modtage nyhedsmail fra Lær med Hjertet v/Puk Hyllested.

Link til Zoom møde:
Efter du har tilmeldt dig får du en bekræftelse på mail. I denne mail (helt i bunden) står det link som du skal bruge for at deltage på Zoom mødet.

Tilmeld dig og glæd dig til at møde andre som dig❤️
 
 

Tid

(Mandag) 20:00

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *