Online KRONIKER KAFFE med Nanna

20apr11:30Online KRONIKER KAFFE med NannaTirsdag d. 20. april kl. 11:30

Begivenhedsdetaljer

Online KRONIKER KAFFE
Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til ONLINE KronikerKaffe. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her. Denne gang vil vi prøve at lege lidt. Vi lægger ud med nogle icebreakers, som kan inspirere til en god snak, og ellers skal vi bare hygge os sammen.
 
Praktisk:
Vi mødes online via programmet Zoom, og det er derfor vigtigt du har programmet installeret og klar inden start. Vi anbefaler at du læser vores VEJLEDNING TIL ZOOM igennem inden du tilmelder dig.
 
Retningslinjer:
Det er super dejligt at være mange sammen, men det kan samtidig være svært at tale sammen online, hvis man er for mange. Derfor har vi muligheden for at dele selskabet op i mindre grupper. Vi starter altid sammen og hilser på hinanden, og ved behov kan vores ambassadør opdele jer i mindre grupper på 4-5 personer, så I har mulighed for at få en mere flydende snak. Vi kan bedst mærke og fornemme hinanden når vi kan se hinanden, og derfor kræver vi at alle deltagere har kamera tændt.
 
Link til Zoom møde:
Efter du har tilmeldt dig får du en bekræftelse på mail. I denne mail (helt i bunden) står det link som du skal bruge for at deltage på Zoom mødet.
 
Gør kaffen klar, og glæd dig til at møde andre som dig❤️
 
 

Tid

(Tirsdag) 11:30

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *