Online FÆLLESSANG og KRONIKER KAFFE

13feb20:00Online FÆLLESSANG og KRONIKER KAFFELørdag d. 13. Feb. kl. 20:00

Begivenhedsdetaljer

Online FÆLLESSANG og KRONIKER KAFFE

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til ONLINE Fællessang efterfulgt af en omgang KronikerKaffe. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her. 

Jonathan vil hjælpe os med at synge en række danske sange, som forhåbentlig vil give os den fællesskabsfølelse, som vi savner så meget. Og bare rolig din mikrofon er slukket, så du kan bare skråle løs 😉 Og sangteksterne har vi klar til dig lige her: FÆLLESSANGE

Efter en halv times tid med fællessang vil der være tid til at hilse på dine medkronikere og få en hyggesnak. Vi har ingen fastlagt dagsorden andet end, at vi skal hygge os sammen, og tale om netop det vi har på hjerte.

Praktisk:
Vi mødes online via programmet Zoom, og det er derfor vigtigt du har programmet installeret og klar inden start. Vi anbefaler at du læser vores VEJLEDNING TIL ZOOM igennem inden du tilmelder dig.

Retningslinjer:
Det er super dejligt at være mange sammen, men det kan samtidig være svært at tale sammen online, hvis man er for mange. Derfor har vi muligheden for at dele selskabet op i mindre grupper efter fællessangen. Så ved behov kan vi finde på at opdele jer i mindre grupper på 3-4 personer, så I har mulighed for at få en mere flydende snak. Vi kan bedst mærke og fornemme hinanden når vi kan se hinanden, og derfor kræver vi at alle deltagere har kamera tændt.

Link til Zoom møde:
Efter du har tilmeldt dig får du en bekræftelse på mail. I denne mail (helt i bunden) står det link som du skal bruge for at deltage på Zoom mødet.

Gør kaffen klar, og glæd dig til at møde andre som dig❤️

 
 

Tid

(Lørdag) 20:00

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *