KRONIKER OPLEVELSE, Viborg - Biograftur

06mar15:1518:00KRONIKER OPLEVELSE, Viborg - BiografturSøndag den 6. mar. 2022 kl. 15:15

Begivenhedsdetaljer

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerOplevelser. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og får nogle oplevelser sammen. Der er ikke andet på dagsordenen end at vi skal hygge os og snakke sammen.

Vil du med et smut i biografen og se en god film?

Vi skal se filmen ’Rose’, som er en stærk og hjertevarm fortælling om familie, kærlighed og om, at intet er, som man tror ved første øjekast. Året er 1997. En turistbus ruller ud fra Aalborg Rutebilstation med kurs mod byernes by, Paris. Ombord sidder Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn sammen med en flok forventningsfulde nordjyder, som er lykkeligt uvidende om, hvad den næste uge vil bringe. Men bussen har knap nået den jyske motorvej, før Inger delagtiggør resten af selskabet i sin sindslidelse – og pludselig tager det hele en drejning. Det skal blive en tur, som de sjældent vil glemme, for ved gensynet med den franske hovedstad indleder Inger jagten på en tabt kærlighed.

Vi mødes ved indgangen til biografen kl. 15:15 – filmen starter kl. 16:00. Der er P-pladser tæt på (både alm og handicap). Der vil blive bestilt billetter, hvor der er god benplads og hvor vi kommer til at sidde samlet. Der er gode toiletforhold og indgang- og udgangs forhold når vi skal ind og ud af biografen. Der vil så vidt det er muligt blive undgået trapper.

— VIGTIGT —

Sidste frist for tilmelding er den 4. marts 2022.
Oplevelsen koster 40 kr. inkl. billet, popcorn og sodavand. Andet er for egen regning.
Vi mødes ved indgangen.

KI har fået en pose penge fra puljen “1000 nye fællesskaber mod ensomhed” som gør, at vi kan tilbyde fede events med kun en lille egenbetaling. Som medlem af KI kan du deltage for kun 40 kr. (normalpris 165 kr. pr. deltager)

Vi ses 
Kh Jacob
jacob@kroniske.dk
Mob. 42617824

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Tryk på “JA” nederst på denne begivenhed.

Betal for din deltagelse (40 kr.) via MobilePay nr. 998830. Husk at skrive i kommentar, hvilket event du ønsker at tilmelde dig (fx Odense biograf)

Du er først endelig tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse på mail, om at vi har modtaget din betaling.

Ved afbud betales pengene kun tilbage, hvis du melder afbud INDEN sidste tilmeldingsfrist.

Ved afbud skal du sende en mail til zinna@kroniske.dk

 
 

Tid

(Søndag) 15:15 - 18:00

Lokation

Login required to see the information Login

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *