KRONIKER OPLEVELSE, RINGSTED - LYSFESTIVAL "CHRISTMAS WONDERLAND"

09dec16:0018:00KRONIKER OPLEVELSE, RINGSTED - LYSFESTIVAL "CHRISTMAS WONDERLAND"Torsdag den 09. dec. 2021 kl. 16:00-18:00

Begivenhedsdetaljer

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerOplevelser. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her. Da vi fortsat skal passe godt på hinanden til vores arrangementer bedes alle have deres coronapas opdateret, men det har de fleste nok også godt styr på efterhånden.

Mød andre kronikere og kom i julestemning på LUMAGICAS lysfestival “Christmas Wonderland” i Ringsted , hvor fantastiske lys fører os gennem en eventyrlig rute. 

Vi mødes kl. 16 –  afsæt et par timer hvor vi sammen kan gå rundt og se på den fortryllende lysfestival. Vi suger den  helt særlige stemning til os alt imens vi taler sammen og forhåbentlig lærer hinanden lidt bedre at kende. 

På turen vil alle sanser blive stimuleret via funklende farver, interaktive oplevelse og stemningsskabende musik. 

Smag- og lugtesansen bliver stimuleret når vi går forbi området med de særligt udvalgte food trucks hvor kroniske Influencers byder på lidt lækkert. Det kan måske være en kaffe, varm kakao med flødeskum, æbleskiver eller brændte mandler. Vi må se hvad de tilbyder på dagen – og hvad vi hver især har lyst til. (Drikkevarer/lækkerier er inkluderet i prisen.)

Ifølge LUMAGICA’s hjemmeside skulle lysfestivallen være kroniker-venlig. De har de sørget for, at der er de fornødne forhold ift. toiletbesøg, parkering mv.

Benytter du elektrisk kørestol/el-scooter el lign skulle der være mulighed for at kunne bevæge sig rundt i lystanlægget – dog med forbehold for vejret.  (Ruten foregår på grussti, som kan blive mudret.)

LUMAGICA – Christmas Wonderland afholdes i Ringsted Lystanlæg. (Tværalle 5, 4100 Ringsted) der er 500 parkeringspladser til rådighed på den gamle dyreskueplads, ved Ringsted svømmehal og ved spejderhytten.

Vi mødes ved indgangen – kom gerne 5-10 min. før så vi kan gå ind når de åbner kl. 16.00

https://lumagica.dk/ringsted-christmas-wonderland/

 KI har fået en pose penge fra puljen “1000 nye fællesskaber mod ensomhed” som gør, at vi kan tilbyde fede events med kun en lille egenbetaling. Støtten gives kun til events afholdt i 2021, så skynd dig at tilmelde dig.Som medlem af KI kan du deltage for kun 45 kr. (normalpris 215 kr. pr. deltager)

Jeg glæder mig til at hygge med jer! 

Vh Trine

trine@kroniske.dk

— VIGTIGT —

  • Sidste frist for tilmelding er 7. december
  • Oplevelsen koster 45 kr.
  • Vi mødes ude foran kl 16 

NB: Hvis du har behov for en ledsager til eventet, kontakt da venligst Camilla på camilla@kroniske.dk 

SÅDAN TILMELDER DU DIG:
  1. Tryk på “JA” nederst på denne begivenhed.
  2. Betal for din deltagelse via MobilePay nr. 998830. Husk at skrive i kommentar, hvilket event du ønsker at tilmelde dig (fx Odense biograf)
  3. Du er først endelig tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse på mail, om at vi har modtaget din betaling.
  4. Ved afbud betales pengene kun tilbage, hvis du melder afbud INDEN sidste tilmeldingsfrist. 
  5. Ved afbud skal du sende en mail til camilla@kroniske.dk

Tid

(Torsdag) 16:00 - 18:00

Lokation

Login required to see the information Login

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *