KRONIKER KAFFE, VIBORG

09jun16:0018:00KRONIKER KAFFE, VIBORGTorsdag den 9. juni 2022 kl. 16:00-18:00

Begivenhedsdetaljer

KRONIKER KAFFE☕️  

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerKaffe. Det er virkelig dejligt, når vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her! Vi har ingen fastlagt dagsorden andet end, at vi skal hygge os sammen, og tale om netop det, vi har på hjerte. Du kan komme og være med så længe du har lyst til og kan holde til, tidspunkterne for Kaffe-eventet er bare vejledende.

Lad os mødes og ønske hinanden en god sommer. Vi mødes på Café baghuset i Viborg torsdag d. 9. juni kl. 16.00. Det hedder KronikerKaffe – men det er helt op til DIG hvad du har lyst til at bestille. Nogle bestiller mad og andre kaffe / sodavand / drinks og måske et stykke kage. Der er plads til det hele. Det vigtigste er at vi får nogle hyggelige timer. Hvis vejret er godt, sidder vi ude på terrassen ved den opstillede bar. Du skal selv betale for det, du ønsker at drikke/spise.

Café Baghuset ligger ved Sct. Mathias Centret, hvor der er gode parkeringsmuligheder tæt ved døren (både alm. og handicappladser). Der er både trapper og rampe op til caféen, og det er muligt at komme ind både med rollator samt kørestol. Caféen er i et plan, og der er adgang til toiletter.

  • Sidste frist for tilmelding d. 5. juni
  • Hold god afstand – tag hensyn til hinanden – pas godt på hinanden.
  • Meld afbud hvis du bliver forhindret i at komme       

Kroniker Kram fra
Jacob

jacob@kroniske.dk
Tlf.: 42617824
                                                      

Tid

(Torsdag) 16:00 - 18:00

Lokation

Login required to see the information Login

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *