Kroniske Influencers

oktober, 2022

27okt14:3016:30KRONIKER KAFFE, FREDERIKSBERGTorsdag den 27. okt. 2022 kl. 14:30-16:30

Begivenhedsdetaljer

KRONIKER KAFFE ☕️  

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerKaffe. Det er virkelig dejligt, når vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her! Vi har ingen fastlagt dagsorden andet end at vi skal hygge os sammen og tale om netop det, vi har på hjerte. Du kan komme og være med, så længe du har lyst til og kan holde til,
tidspunkterne for Kaffe-eventet er bare vejledende. Der er mulighed for at sludre, spise, drikke, grine og skabe gode minder.

Det er tid til Kroniker Kaffe i København igen og derfor glæder vi os til at se DIG til et par hyggelige timer i selskab med ligesindede kronikere. Arrangementet afholdes indenfor hos Bertels Kager, og der er lagt op til hygge med kaffe og kage.

Det vil være muligt at købe kage, let mad og drikke på caféen, og der er forskellige muligheder i forhold til allergi og intolerans. Der er intet krav om at spise på caféen, så ønsker man i stedet blot en kop kaffe eller noget koldt at drikke, så er det også helt fint.

Der er mulighed for at benytte vores medlemsfordel med MENUPAY, hvor man kan opnå rabat på regningen.

Husk at melde afbud på eventet på siden, hvis du bliver forhindret. For afbud i sidste øjeblik eller yderligere spørgsmål kontakt da anja@kroniske.dk 🙂

  • Tag hensyn til hinanden – pas godt på hinanden.
  • Meld afbud hvis du bliver forhindret i at komme       

Vi ses til nogle hyggelige timer!

KronikerKram fra Anja
anja@kroniske.dk    

Tid

(Torsdag) 14:30 - 16:30

Lokation

Bertels Kager

Falkoner Alle 54, 2000 Frederiksberg

Tilmelding

Tryk her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

X
X