KRONIKER KAFFE, AALBORG

04aug13:3017:00KRONIKER KAFFE, AALBORGTorsdag den 4. august 2022 kl. 13:30-17:00

Begivenhedsdetaljer

KRONIKER KAFFE☕️  

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerKaffe. Det er virkelig dejligt, når vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her! Vi har ingen fastlagt dagsorden andet end, at vi skal hygge os sammen, og tale om netop det, vi har på hjerte. Du kan komme og være med så længe du har lyst til og kan holde til, slut-tidspunkterne for Kaffe-eventet er bare vejledende.

Hygge og gåtur til Tall Ships Races i Aalborg!

Vi mødes ved springvandene på Toldbods plads ved Aalborg Havnefront. Jeg sørger for at have et skilt med, så det er nemt at finde os. Kom og tilbring en eftermiddag i hyggeligt selskab, mens vi ser på flotte, store skibe og nyder lidt forfriskninger, hvad end man har lyst til. Alt er for egen regning. Vi satser på at finde et bord, som vil være vores ”base”, og så kan man herfra gå små ture alt efter, hvad vi hver især kan holde til. Vi bliver, snakker og hygger os, så længe vi gider og kan holde til. Der er arrangeret en masse forskelligt gratis underholdning, f.eks. koncerter og udstillinger. Man er velkommen til at komme og gå, som man ønsker og har brug for.

Husk, at vi er udenfor, så klæd jer efter vejret, og så glæder jeg mig til at se jer til endnu et fantastisk event i Aalborg!

  • Sidste frist for tilmelding d. 3. august
  • Tag hensyn til hinanden – pas godt på hinanden.
  • Meld afbud, hvis du bliver forhindret i at komme       

Kroniker Kram fra
Maiken

Mail: maiken@kroniske.dk
Instagram: @maikenmyrrhoej                                                      

Tid

(Torsdag) 13:30 - 17:00

Lokation

Login required to see the information Login

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *