Kontigentændringer pr. 1 september 2022

Kære dig

Vi er utroligt glade for, at du har interesse i at blive medlem af vores fællesskab for kronikere – Kroniske Influencers.

Som du ved, arbejder vi for, at alle voksne med kronisk, fysisk sygdom har ret til at være en del af et fællesskab, der kan møde dem med oplevelser og forståelse – fordi vi ved, der er andre som dig.

At arbejde for vores kronikerfællesskab ligger os meget på sinde.
Det er SÅ vigtigt for os!
Men vi må erkende, at ønsket om at blive ved med, at tilbyde jer gode oplevelser og mulighed for at opbygge kronikervenskaber, ikke kommer uden omkostninger.

På KI’s generalforsamling den 28. februar 2022 besluttede medlemmerne at give bestyrelsen mulighed for at indføre kontingent på vores medlemskab.

For at kunne fortsætte med de tilbud, vi allerede nu har, og for at sikre udviklingen i KI, har KI’s bestyrelse på bestyrelsesmøde den 7. maj 2022 besluttet at indføre et medlemskontingent.

Ifølge vedtægternes § 4, stk.2 varsler vi hermed, at KI indfører et medlemskontingent med virkning fra 1.september 2022.

Medlemskontingentets størrelse vil fra ovenstående dato være 129 kr. årligt.
Men som en lille bonus får du hele 2023 og resten af 2022 for samme beløb, altså 16 mdr. for kun 129 kr.

Hvis du ønsker at fortsætte dit medlemskab, vil vi blot bede dig betale kontingentopkrævningen, når den kommer i din indbakke i september.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab, undlader du blot at betale og bliver automatisk udmeldt af KI.

Du kan være helt sikker på, at intet andet er forandret i KI. Vi vil dig, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt på, at alle har ret til at føle sig forstået og give dig muligheden for at få en kronikerven – men også skabe opmærksomhed i samfundet om, hvordan det er at leve med kronisk fysisk sygdom.

Så endnu en gang tak for dig – vi håber vi ses derude eller på @kroniskeinfluencers (IG og FB)

Kronisk kærlighed
Bestyrelsen i Kroniske Influencers

Bliv medlem

[mepr-membership-registration-form id="629"]