Kroniske Influencers

KRONIKER OPLEVELSE, Aarhus - Art By Me

09nov18:0020:30KRONIKER OPLEVELSE, Aarhus - Art By MeTirsdag 9. nov. 2021 kl. 18:00-20:30

Begivenhedsdetaljer

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerOplevelser. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her. 
Da vi fortsat skal passe godt på hinanden til vores arrangementer bedes alle have deres coronapas opdateret, men det har de fleste nok også godt styr på efterhånden.
Vi vil gerne invitere jer med på https://www.artbyme.dk/aarhus og her skal vi lade kreativiteten folde sig ud. Art By Me skriver:

NYD ROEN OG LAD FANTASIEN FYLDE KERAMIKKEN MED FARVER, MØNSTRE OG SJOVE TEKNIKKER

 • Ceféen – I caféen hos Art by Me kan du roligt lade samtalen flyde. Faktisk er det svært andet. At male er en sjov og tryg måde at være sammen på. Du vælger keramikken. Du maler den. Vi brænder den. Ca. en uge senere kan du hente den.
  Mens du farvelægger din keramik kan du nyde vores friskbryggede kaffe, varme kakao eller en kop te sammen med dine venner eller familie.
 • Prisen på keramikken ligger mellem 125 kr. – 799 kr., hvilket er inklusiv farver, glasering og brænding.
 • Keramikken –  der findes over 200 forskellige slags keramik i caféen som du kan vælge imellem. Find eventuel inspiration på vores instagram @artbyme.dk eller i vores mange inspirationsbøger i caféen.
 • Maling –  Vi har over 80 forskellige farver at vælge imellem. Så kun fantasien sætter grænser.
 • Glasuren –  når du har malet dit keramik, skal det glaseres. Det giver dit kunstværk en helt særlig skinnende og klar kulør, som fremhæver dine farvevalg ekstra meget.
 • Ovne der brænder igennem – til sidst brænder vi dit malet keramik. Men det skal du ikke sidde og vente på. Resultatet bliver nemlig bedst, hvis vi brænder det i 24 timer i træk. Ovnen er først 20 grader, men efter syv timer løber den op på hele 1000 graders varme.
 • Selvhenter  – en uges tid efter dit besøg i caféen kan du hente dit keramik. Du vil modtage en sms når dit keramik er klar til at blive afhentet. I meget travle perioder såsom jul, påske, vinterferie og efterårsferie kan der forkomme ventetid på dit keramik.
 • Vi hjælper dig – Inden du går i gang med at male, får du instruktion i hvordan det hele foregår og vi hjælper dig gerne med de forskellige male teknikker og eventuelle spørgsmål.
 • Drikkelse – Fra kaffehjørnet i caféen kan der købes varme og kolde drikke samt kaffe to go. Vi serverer ikke mad, dog har vi lidt søde fristelser der klæder en kaffe eller kakao godt.
  Mad og drikke må ikke medbringes.
  • KI giver en kop ét-eller-andet efter eget valg
 
KI har fået en pose penge fra puljen “1000 nye fællesskaber mod ensomhed” som gør, at vi kan tilbyde fede events med kun en lille egenbetaling. Støtten gives kun til events afholdt i 2021, så skynd dig at tilmelde dig.
Som medlem af KI kan du deltage for kun 100 kr. (normalpris 600 kr. pr. deltager)

NB: Hvis du har behov for en ledsager til eventet, kontakt da venligst Camilla på camilla@kroniske.dk 

— VIGTIGT —

 • Sidste frist for tilmelding er 25. okt. 2021
 • Oplevelsen koster 100 kr.
 • Du skal selv afhente det keramik du har lavet en uge efter arrangementet
 • Du kan vælge keramik for op til 400 kr.
Har du spørgsmål til arrangementet så kontakt Frederikke på mail: frederikke@kroniske.dk eller Jane på mail: jane@kroniske.dk

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

 1. Tryk på “JA” nederst på denne begivenhed.
 2. Betal for din deltagelse via MobilePay nr. 998830. Husk at skrive i kommentar, hvilket event du ønsker at tilmelde dig (fx Odense biograf)
 3. Du er først endelig tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse på mail, om at vi har modtaget din betaling.
 4. Ved afbud betales pengene kun tilbage, hvis du melder afbud INDEN sidste tilmeldingsfrist. 
 5. Ved afbud skal du sende en mail til camilla@kroniske.dk
Vi ser frem til at hygge med jer igen.
Kroniske knus
fra Jane og Frederikke
 
 

Tid

(Tirsdag) 18:00 - 20:30

Lokation

Art By Me

Vesterbro Torv 6, 8000 Aarhus

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *