Kroniske Influencers

KRONIKER OPLEVELSE, Aalborg - Jul i Zoo

15dec15:3018:00KRONIKER OPLEVELSE, Aalborg - Jul i ZooTorsdag den 15. dec. kl. 15:30-18:00

Begivenhedsdetaljer

Nu har du muligheden for at møde andre som dig, når vi inviterer til KronikerOplevelser. Det er så vigtigt, at vi kronikere finder ligesindede at spejle os i, og det kan du lige her.

Jul i Zoo er lig med hygge!
I år er temaet Et Eventyr fra Nordpolen, og I kan glæde jer til ægte julestemning i unikke omgivelser, når der tændes lys i vintermørket.
Der er også mulighed for at gå på opdagelse i de mange boder med lækker julemad og godter (for egen regning), besøge verdens rareste julemand og gå indenfor i stalde og huse, hvor dyrene er ved at finde ro for natten.
Indenfor på Juletorvet er der masser af lækre produkter og inspiration til julebordet, spændende lokaltproducerede drikkevarer og unikke gaveidéer (for egen regning).

Jeg glæder mig til en hyggelig, kronikervenlig gåtur i zoologisk have med jer, og så krydser jeg fingre for, at vejret holder tørt denne dag.

Denne KronikerOplevelse har en værdi af 135 kr. per person, men som medlem af KI får du den til kun 30 kr.
KI har fået en pose penge fra Foreningen Velliv som gør, at vi kan tilbyde fede events med kun en lille egenbetaling. Støtten gives kun til events afholdt i 2022, så skynd dig at tilmelde dig.

Hvis du bliver forhindret, HUSK at melde afbud – så er der en anden kroniker, der kan få din plads. 
Bemærk:
Du kan ikke få pengene tilbage ved afmelding senere end 5 dage før eventet. 

Tid

(Torsdag) 15:30 - 18:00

Tilmelding

Tryk her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *