maj, 2020

27maj19:30Eventet er slutMens vi venter... VelgørenhedsshowVelgørenhedsshow til fordel for JER ❤

Begivenhedsdetaljer

MENS VI VENTER…
Velgørenhedsshow til fordel for kronisk syge

Sammen med Jasmin Gabay, Patrick Dorgan, Xander og Barbara Moleko, samt Anne Sofie Espersen som konferencier, inviteres I til en skøn aften på P-Scenen i Aarhus onsdag d. 27. maj 2020 kl. 19:30. Vi skal have en FEST og slå ventetiden ihjel. For vi venter alle på noget – nogen på en dato, eller en ny runde genåbning, mens andre venter på en vaccine. 

Vi vil åbne øjnene for, hvordan Corona rammer et liv med kronisk sygdom gennem fortællinger og billeder fra Jyllands-Posten. I en god time, skal vi hygge, vinke, synge og mærke fællesskabet, sammen hver for sig.

Velgørenhedsshowet er sat i verden af foreningen Kroniske Influencers. De arbejder hver dag på at gøre en forskel for kronisk syge ved at nedbryde tabuer og inspirere til et godt og positivt liv, trods sygdom og smerter. Foreningen er stiftet af tre yngre kvinder, der selv lever med kroniske lidelser. I mangel på et mødested, et sted med kærlighed og krammere, startede de deres eget society, som i dag er et stort socialt fællesskab for kronikere. 

Showet foregår på P-Scenen, Tangkrogen i Aarhus onsdag d. 27. maj kl. 19:30.

Som KI medlem giver vi dig 20% rabat på billetten – Lige her ❤

 

Tid

(Onsdag) 19:30

Lokation

Tangkrogen, Aarhus

Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus

Tilmelding til event

Du er nødt til at være logget ind for at kunne tilmelde dig. Login

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X
X